Een nieuwe en unieke websiteHelemaal op maat gemaakt voor jou

Met een Parel webdesign weet je zeker dat je een website met glans hebt.

Het is een website op maat.
Jouw maat.
Wat jij wil, maak ik.
Niets is onmogelijk.

Webdesign op maat - Parel design Online by Louise

Een nieuwe website naar jouw wensen

Webdesigners zijn er tegenwoordig in overvloed. Daarom onderscheid ik me graag van de rest.
Want tegenwoordig is alles op maat: een pak, een vakantie, een interieurplan, gezaagde planken… en websites vaak nog niet. Terwijl het zó persoonlijk is! Niet alleen je smaak, maar ook je wensen. Wil je een receptenindex, een leeromgeving, een webshop of een blog? Alles wat jij bedenkt, is mogelijk te maken.

Nu kan ik me voorstellen dat je compleet in de stress schiet van alle mogelijkheden. Niet nodig! Ik luister naar je wensen en ga op zoek naar verschillende opties. En natuurlijk vind ik voor echt elke wens een oplossing.  Volgens ChatGPT ga ik – als je een écht speciale behoefte hebt – waarschijnlijk zelfs nog op zoek naar een eenhoorn om het voor elkaar te krijgen 😉

Uiteraard adviseer je in wat de beste optie is om jouw perfecte plek op het web te maken.

Niet alleen mijn websites zijn op maat, mijn service is dat ook. Je website verhuizen, onderhouden, hosten of je domeinnaam registreren? Kan allemaal.

“Als je houdt van directe en eerlijke communicatie en als je op zoek bent naar een fantastische websitebouwer dan hoef je niet verder te kijken! Loes schakelt snel en is ontzettend direct en heeft echt kennis van zaken. Ze weet waar haar kracht ligt en zoekt alles tot in de puntjes uit. Dit maakt de samenwerking voor ons geweldig! Het grootste verschil met andere websitebouwers? Loes is communicatief super sterk en ontzettend creatief.

In de zomer van 2020 besloten wij om een eigen uitzendbureau te starten: Flexmakers. Hier hoort natuurlijk een goede website bij. Na een aantal oriënterende gesprekken met websitebouwers, spraken we Loes. Wat een verademing! Letterlijk een last van onze schouders. Loes is uniek in haar soort en in haar branche, ze komt haar afspraken na en zet net even dat stapje meer voor je.

Nu zijn we bezig met verbeteringen van onze website, Loes is net zo enthousiast en betrokken als in de opstart!”

Mayke Kettelerij

Flexmakers

Zo komt een website tot stand

Het ontwerpen van een unieke website zie ik als een samenwerking. We hebben elkaar nodig om tot het beste resultaat te komen: een website die perfect bij jou past. Deze stappen doorlopen we:

We beginnen met het begin: ik hoor graag jouw (business)verhaal, zodat ik jou en je bedrijf leer kennen.
Ook bespreken we jouw wensen, waarbij ik je de verschillende mogelijkheden aan je voorleg en je adviseer waar nodig.

Je levert de te gebruiken teksten, foto’s en overige content aan. Ook belangrijk is jouw logo en bijbehorende branding, omdat dit de basis is voor je site.

Nu wordt jouw geduld even op de proef gesteld ; ) Ik ga aan de slag met het designen van de homepage, de pagina waarop alles van jouw website samen komt. Is het plaatje compleet, dan ontvang je de conceptversie.

En nu mag jij weer aan de bak: het is tijd om feedback te geven op het eerste concept. Ik hoor natuurlijk graag je eerste reactie, maar ik adviseer je ook een aantal dagen tijd te nemen. Dit geeft vaak ook nog andere inzichten dan alleen je eerste reactie.

Jouw feedback wordt verwerkt en ik zet het ontwerp door naar de andere pagina’s. En ook zorg ik er voor dat jouw site er ook op tablet en/of mobiel goed uit ziet. Natuurlijk heb je daarna nog alle ruimte voor feedback, want je website is straks jóuw trots!

De vlag kan uit, we trekken de champagne open!
Want jij hebt de website die voor jou werkt, gelanceerd op de datum en het tijdstip dat we afspreken.

Je hebt een Parel design vanaf € 1.995,- 

De beste website voor jou

Sommige ondernemers willen meer dan alleen een website op maat. Soms is een huisstijl nodig, alleen het logo of juist alle teksten. Of is er behoefte aan hulp bij het inrichten van je pagina’s op sociale media.
De specialisten waarmee ik samenwerk, zijn hier heel goed in. Dus als je dit wil, geef je maar een gil. Als je wilt blijf ik je contactpersoon, dan blijft voor jou alles het makkelijkst en heb je één aanspreekpunt.

Een aantal van mijn fijne samenwerkingen:

Ovii – grafische vormgeving
Angela Klenner – online marketing / Google Adwords
Freelennse – teksten
Tekst die Spreekt – teksten
Michelle van Zwieten – automatisering
Marieke van Dulmen – fotografie
Modern Story – Facebook ads
DigiGab – video editor
Veritas Advies – juridische documenten

Zoek je nog iets anders? Laat het me weten en ik zet mijn netwerk graag voor je in.

Dit vonden Lotte, Mayke en Manon onze samen­werking voor hun unieke website

“Yes, als je een fantastische webdesigner zoekt, die in alles een stapje extra gaat, ben je bij Loes aan het juiste adres. Ik heb al meerdere sites door Loes laten bouwen en ben altijd heel blij geweest met het resultaat. Loes denkt fijn met je mee, maar er is ook ruimte voor eigen inbreng. Ze voelt ook precies aan welke stijl bij jou (en je bedrijf) past. Ik voel me altijd enorm ontzorgd en ben blij dat ik haar als hulplijn kan inschakelen wanneer iets misgaat of als ik iets niet begrijp. Loes denkt altijd in oplossingen en heeft niet alleen verstand van webdesign, maar ook van alle technische koppelingen er omheen. Twijfel je nog? Niet doen, je zit bij Loes écht goed. ” Lotte van ’t Klooster Lotte van ’t Klooster

Als je houdt van directe en eerlijke communicatie en als je op zoek bent naar een fantastische websitebouwer dan hoef je niet verder te kijken!

Loes schakelt snel en is ontzettend direct en heeft echt kennis van zaken. Ze weet waar haar kracht ligt en zoekt alles tot in de puntjes uit. Dit maakt de samenwerking voor ons geweldig!

Het grootste verschil met andere websitebouwers? Loes is communicatief super sterk en ontzettend creatief.

Mayke Kettelerij
Flexmakers

“Mijn website was toe aan een upgrade! De afgelopen jaren heb ikzelf mijn website onderhouden en gebouwd, onderhand werd dit een bij elkaar geraapt zooitje.. Dankzij Loes is mijn huidige website precies zoals gehoopt: een speelse, magazine-achtige uitstraling! Dank Loes voor je snelle schakelen en onze fijne samenwerking!” Manon Kamp Manon Kamp

De laatste unieke Parel website lanceringen

Voor deze klanten is de champagne al ontkurkt: hun website op maat staat online!

Wil jij ook in dit rijtje staan?

Stuur mij een bericht met jouw wensen!
Ik neem contact met je op, zodat we de verschillende opties kunnen bespreken.
Samen bekijken we wat het beste past bij jou en jouw bedrijf.

Lijkt me leuk om je binnenkort te spreken!