Portfoliounieke websites

Een greep uit mijn webdesign projecten. Al deze websites zijn unieke creaties op maat gemaakt, oftewel het Parel webdesign.
Ben je geïnspireerd en op zoek naar een website die echt bij jou past?

Mijn portfolio bestaat uit verschillende klanten met verschillende wensen en dus ook verschillende werkzaamheden. Waar de één behoefte heeft aan een website op maat (al dan niet met leeromgeving en/of webshop), wil de ander een ‘basic’ website met alleen een homepage, een ‘over mij’-pagina en een contactformulier. Wat ik in alle gevallen belangrijk vind, is dat de website de eigenaar blij maakt. Dat de website uitstraalt wat jij voor ogen hebt. Dat ‘ie voor je werkt. Je mag trots zijn op je bedrijf en op je bijbehorende website en dat gevoel geef ik je graag.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Van een geheel nieuwe website tot redesign, van hosting tot het registreren van je domeinnaam en van onderhoud tot back-ups — alles is mogelijk. En op maat. Neem je contact met me op als je je wensen wil bespreken?

Geïnspireerd geraakt door deze websites?

Heb je een website gezien die je inspireert en wil jij ook een website die echt bij jou en je bedrijf past?
Stuur me een bericht en laten we een kennismakings­gesprek inplannen. Samen kunnen we jouw digitale visie tot leven brengen!

Wil je eerst meer weten? Ik ben natuurlijk overal op het wereldwijde web te vinden:
Instagram, Facebook, LinkedIn en vroeger ook op Hyves.