Een nieuwe website zonder poespas

Wil je van start met een website die past bij jou en je bedrijf?
Niet te veel poespas, maar gewoon een mooie, goed werkende plek op het web?

Met het prijspakker webdesign heb je keuze uit 3 verschillende templates – uiteraard door mij ontworpen – die we helemaal aan jouw huisstijl en branding aanpassen.

Een goedwerkende website voor een leuke prijs

Bij dit pakket heb je keus uit 3 verschillende templates die we helemaal aanpassen naar jou en jouw bedrijf.
Met mijn magic touch, jouw teksten en jouw afbeeldingen. Zodat jij uitstraalt wat je wil.
Een prijspakker webdesign bestaat standaard uit:

  • homepage
  • 2 infopagina’s
  • ‘over mij’-pagina
  • contactpagina
  • 404-pagina (fout-pagina)
  • een ‘coming soon’-pagina

Je hebt al een Prijspakker design voor € 995,-

Upgrade jouw Prijspakker webdesign

Heb jij wildere plannen dan de 6 pagina’s waar het Prijspakker design uit bestaat?
Upgrade je Prijspakker design dan en maak er een feestje van! 🥳

Aan de hand van jouw wensenlijstje, zijn er verschillende uitbreidingen voor jouw prijspakker design. Denk bijvoorbeeld aan extra info pagina’s, een salespagina met betalingsmogelijkheid of een weggever inclusief koppeling aan een email funnel. Maar ook een blog, webshop of online leeromgeving zijn mogelijk.

Met het prijspakker webdesign zet je een stevige basis voor jouw website, die je onbeperkt kan uitbreiden en aanpassen.

Wil jij een prijspakker webdesign met één of meerdere uitbreidingen? Stuur me een bericht, zodat ik de mogelijkheden met je kan doorspreken.

Liever een complete website op maat?
Check het Parel design. Dan weet je zeker dat je een website met glans hebt.

Zo komt een website tot stand

Het ontwerpen van een unieke website zie ik als een samenwerking. We hebben elkaar nodig om tot het beste resultaat te komen: een website die perfect bij jou past. Deze stappen doorlopen we:

We beginnen met het begin: ik hoor graag jouw (business)verhaal, zodat ik jou en je bedrijf leer kennen.
Ook bespreken we jouw wensen, waarbij ik je de verschillende mogelijkheden aan je voorleg en je adviseer waar nodig.

Je maakt een keuze uit één van de designs. En je levert de te gebruiken teksten, foto’s en overige content aan. Ook belangrijk is jouw logo en bijbehorende branding, omdat dit de basis is voor je site.

Ik ga aan de slag en pas het design aan met jouw teksten, afbeeldingen en branding.
Is het plaatje compleet, dan ontvang je de conceptversie.

En nu mag jij weer aan de bak: het is tijd om te checken of alle elementen goed worden weergegeven. En dit check niet je niet alleen op je laptop, maar je bekijkt je ook direct hoe je website er op je mobiel uit ziet.

Ik doe de laatste aanpassingen en dan kan de vlag uit: jij hebt de website die voor jou werkt, gelanceerd op de datum en het tijdstip dat we afspreken!

Zo ervaren Sylvia, Linda en Annelon onze samen­werking

“Met mijn vijfjarig jubileum was het tijd voor een nieuwe look; een nieuwe huisstijl en nieuwe website. Voor mijn site heb ik Loes gevraagd en dat kan ik iedereen aanraden. Loes heeft een duidelijke en fijne manier van communiceren, komt afspraken na en reageert snel als je vragen hebt. Het platform waar alle informatie verzameld wordt en wordt gebruikt om met elkaar te communiceren werkt erg prettig. Zo blijf je goed op de hoogte van het proces. Mijn website is helemaal geworden wat ik had gehoopt, weer van deze tijd en het allerbelangrijkste is dat het bij mij past. Ik kan er weer tegen aan! ”  Sylvia van Duijn Sylvida
“Online by Louise heeft de website voor ons nieuwe bedrijf Natuurboerderij Koeslag gebouwd. Wij wilden graag een unieke ‘eigen’ website die heel toegankelijk en overzichtelijk is. Wat ons betreft is dat gelukt! Dit is mede te danken aan de kennis en inzet van Loes. Zij weet goed wat de technische mogelijkheden zijn en denkt graag met je mee over de indeling en opzet van de website.” Linda Koeslag Natuurboerderij Koeslag
“Loes heeft mijn website en leeromgeving gemaakt. Ik was al fan van het WordPress thema Divi, maar kon er niet goed in werken. Na zelf wat geprobeerd te hebben wilde ik dat het door een professional werd gedaan. Loes heeft de site heel erg mooi gemaakt, ik ben er superblij mee. De leeromgeving sluit qua design naadloos aan bij de site. Ze was heel goed bereikbaar en dacht veel met mij mee. Daardoor is de site nog mooier geworden dan ik had kunnen voorstellen, dankjewel!” Annelon Geluk Krijtgeluk

Wil jij ook een nieuwe website zonder poespas?

Stuur mij een bericht met jouw wensen!
Ik neem contact met je op, zodat we de verschillende opties kunnen bespreken.
Samen bekijken we wat het beste past bij jou en jouw bedrijf.

Lijkt me leuk om je binnenkort te spreken!