Lab 1823 design­studio

Parel webdesign

Ankie Jacobs is een enorm creatieve duizendpoot. Waar zij eerst voornamelijk geboorte- en trouwkaarten ontwierp, richt ze zich nu met name op het ontwikkelen van een ijzersterke branding voor ondernemers.

Wensen
Ankie wilde het ontwerpen van kaarten en ontwikkelen van branding voor bedrijven compleet van elkaar te scheiden. Daardoor ontstond er direct een heel helder beeld over hoe de structuur van de website moest worden.
Verder wilde Ankie graag dat haar website compleet op haar nieuwe – uiteraard door zichzelf ontwikkelde – branding aansloot.

Resultaat
Voor mij was het niet de eerste website die ik voor Ankie mocht bouwen. Net als de vorige keren wist ze precies wat ze wilde en dat werkt heel erg fijn.
Bovendien is haar eigen nieuwe branding echt schitterend, waardoor het een hele sfeervolle en rustige website is geworden.

“Als ondernemer kun je niet zonder website, en als ontwerper al helemaal niet. Ik ben in contact gekomen met Loes en wist het direct, Loes mag mijn site gaan maken. Ontzettend open in haar communicatie, professioneel en denkt met je mee.
Loes heeft er voor gezorgd dat mijn website een verlengstuk is geworden van de bestaande social media kanalen van Lab 1823. De stijl van de website is ook echt geworden zoals ik voor ogen had.
Nadat de site online is gegaan heeft ze me haarfijn uitgelegd hoe ik zelf mijn site kan onderhouden en gaf ze me nog goede tips mee. Geen vraag is te veel, ze staat altijd voor je klaar.”

Ankie Jacobs – Lab 1823

Wil jij ook zo’n website?

Stuur mij een bericht met jouw wensen!
Ik neem contact met je op, zodat we de verschillende opties kunnen bespreken.
Samen bekijken we wat het beste past bij jou en jouw bedrijf.

Lijkt me leuk om je binnenkort te spreken!