Lotte van ’t Klooster

Parel webdesign

Tijdens een enorm ingrijpende periode die in teken van borstkanker stond, kwam Lotte in aanraking met Human Design. Na een reis vol behandelingen en persoonlijke ontwikkeling, heeft ze een hele duidelijke missie in haar leven: zoveel mogelijk mensen te helpen om terug te komen bij hun werkelijke essentie

Wensen
In eerste instantie wil Lotte één pagina waarnaar ze mensen kan doorverwijzen die iets meer over haar werk en haarzelf willen weten. 
De pagina moet de juiste sfeer hebben die past bij de branding.
Ook is de wens dat de websitebezoeker een contactformulier kan invullen, waarmee ze een aanvraag voor een reading kunnen doen.

Resultaat
De website van Lotte heeft een krachtige en mooie uitstraling gekregen, precies zoals haar branding ook uitstraalt. De mooie foto’s – die dezelfde sfeer hebben – komen daardoor heel mooi uit. 
Met deze one-pager heeft Lotte een perfecte basis die op een later moment uitgebreid kan worden met extra pagina’s.

“Yes, als je een fantastische webdesigner zoekt, die in alles een stapje extra gaat, ben je bij Loes aan het juiste adres. Ik heb al meerdere sites door Loes laten bouwen en ben altijd heel blij geweest met het resultaat. Loes denkt fijn met je mee, maar er is ook ruimte voor eigen inbreng. Ze voelt ook precies aan welke stijl bij jou (en je bedrijf) past. Feedback wordt snel opgepakt en voor alle technische vragen nadien kun je ook bij haar terecht. Ik voel me altijd enorm ontzorgd en ben blij dat ik haar als hulplijn kan inschakelen wanneer iets misgaat of als ik iets niet begrijp. Loes denkt altijd in oplossingen en heeft niet alleen verstand van webdesign, maar ook van alle technische koppelingen er omheen. Denk aan de automatisering van mailfunnels achter je bestelproces of het instellen van betaalmethodes. Ze is letterlijk van alle markten thuis. Met haar enthousiasme duikt ze overal in en weet de beste resultaten te behalen. Twijfel je nog? Niet doen, je zit bij Loes écht goed.”

Lotte van ’t Klooster

Wil jij ook zo’n website?

Stuur mij een bericht met jouw wensen!
Ik neem contact met je op, zodat we de verschillende opties kunnen bespreken.
Samen bekijken we wat het beste past bij jou en jouw bedrijf.

Lijkt me leuk om je binnenkort te spreken!