Mama­Vitaal

Parel webdesign

Anouk Bolhaar is lactatiekundige en bij haar kunnen moeders terecht voor betrouwbare en professionele begeleiding bij het geven van borstvoeding. Dit kan met persoonlijke consulten, maar ook via online trainingen.

Wensen
Als moeder van een groot gezin, was het voor Anouk belangerijk dat zijzelf en haar gezin de hoofdrol spelen op haar website. Ze had een nieuwe branding laten maken en er waren schitterende foto’s van haar en haar gezin gemaakt.
Daarnaast had Anouk de grote wens om haar online cursus te ontwikkelen. Er was dus een online leeromgeving nodig en alle tools om haar borstvoedingscursus te verkopen.

Resultaat
Het is een hele liefdevolle, rustige en persoonlijke website geworden. Het is een mooie weerspiegeling geworden van Anouk, haar gezin én haar bedrijf. En het was extra bijzonder om deze website te mogen maken op het moment dat ik zelf zwanger was.
Naast de website is er een online leeromgeving gebouwd. Uiteraard is er na een verkoop van haar cursus een automatische koppeling gemaakt, waardoor een cursist direct toegang heeft en alle benodigde gegevens per mail ontvangt.

Wil jij ook zo’n website?

Stuur mij een bericht met jouw wensen!
Ik neem contact met je op, zodat we de verschillende opties kunnen bespreken.
Samen bekijken we wat het beste past bij jou en jouw bedrijf.

Lijkt me leuk om je binnenkort te spreken!