Stipstijl

Parel webdesign

Nienke van der Zwan is het creatieve achter Stipstijl. Nienke geeft workshops stippen en is auteur van twee boeken én een DIY schrift over stippen. Daarnaast ontwikkelt zij producten om te stippen.

Wensen
Nienke’s website moet uitstralen wat zij zelf ook uitstraalt: vrolijkheid en creativiteit. De huisstijl van Nienke wordt gedaan door Sigrid Bliekendaal. Een goede basis om mee verder te werken op de website.
Inmiddels heeft Nienke een groot assortiment aan stipmaterialen. Deze moeten eenvoudig via het menu te vinden zijn, waardoor een klant makkelijk een bestelling kan plaatsen.
Sinds 2020 heeft Nienke jaarijks een groot online event; de Dot along. Hiervoor was een online leeromgeving nodig, waarbij alle technische koppelingen geheel geautomatiseerd zijn. Zodra een klant een bestelling plaatst, moeten de inloggegevens directn worden toegestuurd, zodat ze aan de slag kunnen.

Resultaat
Een echte website waarbij ik mijn creativiteit kwijt kan! Doordat ik van Sigrid goede grafische materialen aangeleverd krijg, kan ik daar eenvoudig op doorborduren. Zo is er een website ontstaan die perfect aansluit op de huisstijl.
De uitgebreide webshop zorgt ervoor dat het stipstijlvirus zich razendsnel verspreid!
En met de uitbreiding van de online leeromgeving voor zowel de jaarlijkse Dot along als de online cursussen en mini-workshops, is de online Stipstijl ervaring compleet.

“Loes is een échte vakvrouw. Het is zo fijn om mijn websitebeheer bij haar neer te leggen!
In de tijd dat we samenwerken heb ik gemerkt hoe behulpzaam en kundig Loes is. Ze vertelt duidelijk wat nodig, mogelijk en gewenst is. Loes zoekt naar oplossingen, denkt mee en vooruit, is flexibel, heeft kennis van zaken én kan dit ook helder overdragen.
Ze heeft daarnaast technische weetjes die het allemaal gewoon makkelijker maken. Kortom, een topper om in te zetten.”

Nienke van der Zwan

Wil jij ook zo’n website?

Stuur mij een bericht met jouw wensen!
Ik neem contact met je op, zodat we de verschillende opties kunnen bespreken.
Samen bekijken we wat het beste past bij jou en jouw bedrijf.

Lijkt me leuk om je binnenkort te spreken!