ReferentiesWat mijn klanten over mij zeggen

Het designen en bouwen van een website heeft het beste resultaat door een goede samenwerking tussen mij en mijn klant. Ontdek hoe anderen jou voorgingen en hoe zij deze samenwerking ervaren.
Wil jij ook met mij samenwerken aan een website die past bij jou en je bedrijf?

Ik heb geen ideale klant in een bepaalde niche. Mijn ideale samenwerking is er één met duidelijke en informele communicatie. Een leuke samenwerking — want je nieuwe website ís leuk! Ik denk met je mee, wil het maximale uit je bedrijf en je website halen en ben altijd goed bereikbaar.

Je krijgt alles wat je wil: een webdesign, redesign, een webshop of leeromgeving, back-ups-, onderhoud. You name it. En natuurlijk een website waar jij je goed bij voelt. Waar je trots op bent.
Dat je met een stralende lach je visitekaartje met url overhandigt. YES!

Wil jij nu weleens weten wat ik precies voor jou kan betekenen? Neem contact met me op, dan spreken we het door.

“Yes, als je een fantastische webdesigner zoekt, die in alles een stapje extra gaat, ben je bij Loes aan het juiste adres. Ik heb al meerdere sites door Loes laten bouwen en ben altijd heel blij geweest met het resultaat. Loes denkt fijn met je mee, maar er is ook ruimte voor eigen inbreng. Ze voelt ook precies aan welke stijl bij jou (en je bedrijf) past. Feedback wordt snel opgepakt en voor alle technische vragen nadien kun je ook bij haar terecht. Ik voel me altijd enorm ontzorgd en ben blij dat ik haar als hulplijn kan inschakelen wanneer iets misgaat of als ik iets niet begrijp. Loes denkt altijd in oplossingen en heeft niet alleen verstand van webdesign, maar ook van alle technische koppelingen er omheen. Denk aan de automatisering van mailfunnels achter je bestelproces of het instellen van betaalmethodes. Ze is letterlijk van alle markten thuis. Met haar enthousiasme duikt ze overal in en weet de beste resultaten te behalen. Twijfel je nog? Niet doen, je zit bij Loes écht goed.”

Lotte van ’t Klooster
Parel webdesign

“Loes is een échte vakvrouw. Het is zo fijn om mijn websitebeheer bij haar neer te leggen!
In de tijd dat we samenwerken heb ik gemerkt hoe behulpzaam en kundig Loes is. Ze vertelt duidelijk wat nodig, mogelijk en gewenst is. Loes zoekt naar oplossingen, denkt mee en vooruit, is flexibel, heeft kennis van zaken én kan dit ook helder overdragen.
Ze heeft daarnaast technische weetjes die het allemaal gewoon makkelijker maken. Kortom, een topper om in te zetten.”

Nienke van der Zwan
Stipstijl
Parel webdesign

“Mijn website was toe aan een upgrade! De afgelopen jaren heb ikzelf mijn website onderhouden en gebouwd, onderhand werd dit een bij elkaar geraapt zooitje.. Dankzij Loes is mijn huidige website precies zoals gehoopt: een speelse, magazine-achtige uitstraling!

Dank Loes voor je snelle schakelen en onze fijne samenwerking!”

Manon Kamp
Parel webdesign

“Loes Arentsen van Online by Louise heeft een strakke website gemaakt voor Fysiovakbond FDV, waar ik bestuurslid van ben. Ze werkt snel, efficiënt en nam veel ruimte en tijd om de website naar onze persoonlijke wensen in te richten. Ook daarna biedt ze goede service voor aanpassingen die achteraf nog nodig zijn. Als je op zoek bent naar een professionele, gebruiksvriendelijke WordPress website voor een goede prijs is Online by Louise zeker aan te bevelen!”

Marije Bosboom
Fysiovakbond FDV
Parel webdesign

“Super blij met de geweldige kennis en kunde van Loes! Ze weet exact waar ze het over heeft en doet wat ze belooft. Loes heeft al meerdere websites voor mij gemaakt en is ene heel fijne persoon om mee samen te werken. Ze luistert, denkt mee en levert geweldig werk af!”

Thomas Baur
De Bandjesfabriek
Parel webdesign

“Online by Louise heeft de website voor ons nieuwe bedrijf Natuurboerderij Koeslag gebouwd. Wij wilden graag een unieke ‘eigen’ website die heel toegankelijk en overzichtelijk is. Wat ons betreft is dat gelukt! Dit is mede te danken aan de kennis en inzet van Loes. Zij weet goed wat de technische mogelijkheden zijn en denkt graag met je mee over de indeling en opzet van de website.”

Linda Koeslag
Natuurbedrijf Koeslag
Parel webdesign

“Loes heeft mijn website en leeromgeving gemaakt. Ik was al fan van het WordPress thema Divi, maar kon er niet goed in werken. Na zelf wat geprobeerd te hebben wilde ik dat het door een professional werd gedaan. Loes heeft de site heel erg mooi gemaakt, ik ben er superblij mee. De leeromgeving sluit qua design naadloos aan bij de site. Ze was heel goed bereikbaar en dacht veel met mij mee. Daardoor is de site nog mooier geworden dan ik had kunnen voorstellen, dankjewel!”

Annelon Geluk
Krijtgeluk
Parel webdesign

“Met mijn vijfjarig jubileum was het tijd voor een nieuwe look; een nieuwe huisstijl en nieuwe website. Voor mijn site heb ik Loes gevraagd en dat kan ik iedereen aanraden. Loes heeft een duidelijke en fijne manier van communiceren, komt afspraken na en reageert snel als je vragen hebt. Het platform waar alle informatie verzameld wordt en wordt gebruikt om met elkaar te communiceren werkt erg prettig. Zo blijf je goed op de hoogte van het proces. Mijn website is helemaal geworden wat ik had gehoopt, weer van deze tijd en het allerbelangrijkste is dat het bij mij past. Ik kan er weer tegen aan! ”

Sylvia van Duijn
Sylvida
Prijspakker webdesign

“Als je houdt van directe en eerlijke communicatie en als je op zoek bent naar een fantastische websitebouwer dan hoef je niet verder te kijken! Loes schakelt snel en is ontzettend direct en heeft echt kennis van zaken. Ze weet waar haar kracht ligt en zoekt alles tot in de puntjes uit. Dit maakt de samenwerking voor ons geweldig! Het grootste verschil met andere websitebouwers? Loes is communicatief super sterk en ontzettend creatief.

In de zomer van 2020 besloten wij om een eigen uitzendbureau te starten: Flexmakers. Hier hoort natuurlijk een goede website bij. Na een aantal oriënterende gesprekken met websitebouwers, spraken we Loes. Wat een verademing! Letterlijk een last van onze schouders. Loes is uniek in haar soort en in haar branche, ze komt haar afspraken na en zet net even dat stapje meer voor je.

Nu zijn we bezig met verbeteringen van onze website, Loes is net zo enthousiast en betrokken als in de opstart!”

Mayke Kettelerij
Flexmakers
Parel webdesign

Geïnspireerd geraakt door deze mooie woorden?

Wil jij ook een samenwerking zoals beschreven op deze pagina en ben jij toe aan een website die echt bij jou en je bedrijf past?
Stuur me een bericht, zodat we een kennismakingsgesprek in kunnen plannen.

Wil je eerst meer weten? Ik ben natuurlijk overal op het wereldwijde web te vinden:
Instagram, Facebook, LinkedIn en vroeger ook op Hyves ; )